شروع ثبت نام دوره های شهریور 1403مشاهده دورهها و سیلابس با گواهی دانشگاه صنعتی شریف
سلام قید های object snap روشنن ولی هاید شدن . باید چیکار کرد. فایل ضمیمه: ندارد ١٤ شهریور ١٣٩٩(حدود ٤ سال پیش)
سلام قید های object snap روشنن ولی هاید شدن . باید چیکار کرد.
سلام نمایش گیرههای object snap به صورت موقتی هستند و هر وقت اشاره گر ماوس نزدیک این نقاط میشود به صورت لحظهای نمایش داده خواهند شد. فایل ضمیمه: ندارد ١٤ شهریور ١٣٩٩(حدود ٤ سال پیش)
سلام نمایش گیرههای object snap به صورت موقتی هستند و هر وقت اشاره گر ماوس نزدیک این نقاط میشود به صورت لحظهای نمایش داده خواهند شد.
سلام استاد برای انجام تمرین 124-1 شکل های لوبیایی رو Arrow کردم بعدش که میخواستم برای کشیدن کمانهای پایین لوبیا شکل از دستور فیلت بزنم نمیشد، گویا اشکال Arrow شده را بعنوان تصویر نمیشناسه آخه هرچی روش کلیک میکنم که به عنوان تصویر دوم انتخاب بشه اتفاقی نمیوفته و تصویر انتخاب نمیشه از اتوکد2020 استفاده میکنم همونی که تو سی دی کتاب اتوکد بود. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید استاد فایل ضمیمه: ندارد ٢٦ مهر ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سلام استاد برای انجام تمرین 124-1 شکل های لوبیایی رو Arrow کردم بعدش که میخواستم برای کشیدن کمانهای پایین لوبیا شکل از دستور فیلت بزنم نمیشد، گویا اشکال Arrow شده را بعنوان تصویر نمیشناسه آخه هرچی روش کلیک میکنم که به عنوان تصویر دوم انتخاب بشه اتفاقی نمیوفته و تصویر انتخاب نمیشه از اتوکد2020 استفاده میکنم همونی که تو سی دی کتاب اتوکد بود. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید استاد
سلامهنگام اجرای دستور array باید گزینه associative را مطابق فایل ضمیمه غیرفعال کنید تا از حالت همبستگی و یکپارچگی خارج شود. اون وقت دستور فیلت کار می کنه فایل ضمیمه: دانلود ٢٦ مهر ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سلام
سلام استاد روز شما بخیر آیا شکل سمت راست بیس اولیه شکل سمت چپ تمرین شکل 178-1 در صفحه 71 اتوکد می باشد؟ یا هرکدام تمرین جداگانه ایی هستند؟ اگر بله میشه کمی راهنمایی بفرمایید فایل ضمیمه: ندارد ٣٠ مهر ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سلام استاد روز شما بخیر آیا شکل سمت راست بیس اولیه شکل سمت چپ تمرین شکل 178-1 در صفحه 71 اتوکد می باشد؟ یا هرکدام تمرین جداگانه ایی هستند؟ اگر بله میشه کمی راهنمایی بفرمایید
سلام هر کدام تمرین جداگانه ای است که ارتباط به یکدیگر ندارند. فایل ضمیمه: ندارد ٣٠ مهر ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سلام هر کدام تمرین جداگانه ای است که ارتباط به یکدیگر ندارند.
سپاسگزارم فایل ضمیمه: ندارد ٣٠ مهر ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سپاسگزارم
با سلام خدمت شما، ببخشید در مثال 24-1 صفحه 47 کتاب می خواستم دلیل رسم خط 30 درجه و مماس وارد بر آن را بدانم و این که در این گونه مسایل چگونه باید این موارد را بفهمیم و تشخیص دهیم؟ فایل ضمیمه: ندارد ٢٨ اسفند ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
با سلام خدمت شما، ببخشید در مثال 24-1 صفحه 47 کتاب می خواستم دلیل رسم خط 30 درجه و مماس وارد بر آن را بدانم و این که در این گونه مسایل چگونه باید این موارد را بفهمیم و تشخیص دهیم؟
سلام اگر دقت کنید این شکل، 6 تا برگ دارد که چون در 360 درجه پخش شده اند لذا سهم هر برگ 60 درجه است لذا نیمساز هر برگ برابر 30 درجه خواهد بود و ابن خط 30 درجه خط تقارن هر برگ است. از طرفی وقتی بخواهیم یک دایره بر ابتدای خطی مماس شود باید از مرکز دایره بر خطی که بر ابتدای خط عمود است قرار گیرد به همین خاطر از نقطه A یک خط عمود خارج کردیم و چون مرکز دایره باید بر نیمساز هم باشد یعمی همان خط 30 درجه لذا از تلاقی این دو نقطه به راحتی مرکز دایره را به دست آوردیم. نکته حائز اهیمت این است که در بعضی از مسائل مهندسی، معماری و هنری دانستن دستورات نرم افزار کفایت نمی کند و باید از روابط و ملزومات هندسی استفاده کرد. به قول مهندسین پیشکسوت کلمه مهندس از هندسه میاد و کسی که هندسه بلد نباشد مهندس نیستموفق باشید فایل ضمیمه: ندارد ٢٨ اسفند ١٣٩٩(حدود ٣ سال پیش)
سلام اگر دقت کنید این شکل، 6 تا برگ دارد که چون در 360 درجه پخش شده اند لذا سهم هر برگ 60 درجه است لذا نیمساز هر برگ برابر 30 درجه خواهد بود و ابن خط 30 درجه خط تقارن هر برگ است. از طرفی وقتی بخواهیم یک دایره بر ابتدای خطی مماس شود باید از مرکز دایره بر خطی که بر ابتدای خط عمود است قرار گیرد به همین خاطر از نقطه A یک خط عمود خارج کردیم و چون مرکز دایره باید بر نیمساز هم باشد یعمی همان خط 30 درجه لذا از تلاقی این دو نقطه به راحتی مرکز دایره را به دست آوردیم.
با سلام ببخشید میشه در مورد تمرینات 156-1 تا 164-1 توضیح بفرمایید که چگونه باید آن ها را رسم کرد؟ (چون اندازه خطوط رند نیست و نمی توان دقیق رسم کرد و برخی منحنی ها را به نظرم باید با استفاده از دستورات دیگر مانند اسپیلاین و ... آن ها را رسم کرد). فایل ضمیمه: ندارد ٠٤ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)
با سلام ببخشید میشه در مورد تمرینات 156-1 تا 164-1 توضیح بفرمایید که چگونه باید آن ها را رسم کرد؟ (چون اندازه خطوط رند نیست و نمی توان دقیق رسم کرد و برخی منحنی ها را به نظرم باید با استفاده از دستورات دیگر مانند اسپیلاین و ... آن ها را رسم کرد).
سلام به صورت تقریبی و حدودی به کمک خانههای شطرنجی و با دستورات خط و کمان و دایره انجام می شود. بدیهی است که هر چه خونه های شطرنجی ریز تر باشد دقت ترسیم بالاتر می رود. این تمرینها برای این است که نشان می دهد حتی تصاویر رو به همین روش مهندسی معکوس کرد و به صورت برداری در اتوکد از آنها استفاده کرد. فایل ضمیمه: ندارد ٠٩ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)
سلام به صورت تقریبی و حدودی به کمک خانههای شطرنجی و با دستورات خط و کمان و دایره انجام می شود. بدیهی است که هر چه خونه های شطرنجی ریز تر باشد دقت ترسیم بالاتر می رود. این تمرینها برای این است که نشان می دهد حتی تصاویر رو به همین روش مهندسی معکوس کرد و به صورت برداری در اتوکد از آنها استفاده کرد.
سلام.درشکل 78-1 صفحه 40کتاب وقتی خطوط افقی و قایم کناری رو رسم میکنید چرا اون نقاط رو به عنوان کوادرانت میشناسه مگه نقاط کوادرانت نقاطی نیستش که شکل به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنه ؟ فایل ضمیمه: ندارد ١١ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)
سلام.درشکل 78-1 صفحه 40کتاب وقتی خطوط افقی و قایم کناری رو رسم میکنید چرا اون نقاط رو به عنوان کوادرانت میشناسه مگه نقاط کوادرانت نقاطی نیستش که شکل به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنه ؟
سلام.فایل 114-1 برای مثال 25-1 صفحه 49 کتاب در DVD نیستش! اگه امکان داره برای آرایه path ی فایل تصویری بذارید. فایل ضمیمه: ندارد ١٦ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)
سلام.فایل 114-1 برای مثال 25-1 صفحه 49 کتاب در DVD نیستش! اگه امکان داره برای آرایه path ی فایل تصویری بذارید.
سلاممثالهایی که در انتهای آنها علامت فیلم دارند در dvd از فیم برخوردار هستند فایل ضمیمه: ندارد ١٨ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)
سلام.درشکل 78-1 صفحه 40کتاب وقتی خطوط افقی و قایم کناری رو رسم میکنید چرا اون نقاط رو به عنوان کوادرانت میشناسه مگه نقاط کوادرانت نقاطی نیستش که شکل به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنه ؟ فایل ضمیمه: ندارد ٢١ فروردین ١٤٠٠(حدود ٣ سال پیش)